Gratis verzending bij aankoop vanaf € 250,-   Gratis proefstalen

MAUVE GORDIJNEN & MAUVE KLEURTREND

  • Geplaatst op
  • Door Sabine
  • 0
MAUVE GORDIJNEN & MAUVE KLEURTREND

Op zoek naar een mysterieuze & creatieve kleur. Paars, roze of bruin/grijs? Vind je knalpaars een beetje te veel van het goede en zoek je een meer subtiele variant? Misschien kan ik je dan inspireren met deze nieuwe trendkleur: MAUVE

Mauve stoffen op maat Mauve gordijnen op maat  bespaar vervoer– & transportkosten duurzame stoffen en gordijnen gordijn-& voeringstoffen

 

KLEUR MAUVE GORDIJNEN

Deze lichte paarse kleur wordt op dit moment veel gebruikt. Mauve is de kleurnaam voor een zachte en elegante tint paars, is een uitstekende keuze voor interieurs vanwege de veelzijdige en subtiele uitstraling. Het kan een rustige, ontspannen sfeer creëren en past goed bij zowel moderne als klassieke stijlen. Hier zijn enkele ideeën en tips voor het integreren van mauve in je interieur: Het is niet zomaar paars, maar er zit een toets van grijs en bruin door, wat ervoor zorgt dat de kleur makkelijk kan worden toegepast in het interieur.

De naam Mauve komt van de kleurstof mauveïne en van kaasjeskruid, malva of mauve in het Frans uitgesproken als uitgedrukt.  

Waar de naam ‘mauve’ of MAUVE GORDIJNEN vandaan komt is eigenlijk helemaal niet zo interessant als de kleur welke het vertegenwoordigd. Mauve is een echte trendkleur en het past goed in de hedendaagse interieurs. Stoer en toch warm wordt in deze kleur vertegenwoordigd en daarom kunnen wij niet achterblijven en we hebben dan ook een aantal stoffen aan de collectie toegevoegd in de kleur mauve. Mauve gordijnen zijn neutraal en goed te combineren in verschillende interieurs. Het past goed bij andere paars en roze tinten en wordt dan ook vaak TON-SUR-TON gebruikt. Met andere woorden verschillende paars, lila, roze en vergrijsde paarstinten. Durf gerust lekker te combineren en denk aan een mooie mix van mauve op de wanden en het plafond, gecombineerd met een verscheidenheid aan ‘paarsachtige’.

Mauve past ook enorm goed bij de bruin, beige’s en lichte zandtinten en champagne tinten welke je ook niet meer kan ontkennen in het INTERIEUR ANNO 2024.

Bekijk anders al onze paarse gordijnen of blijf up to date en schrijf je vandaag nog in voor de NIEUWSBRIEF.

 

 

Bron: Pinterest & VTWonen

 

MAUVE INTERIEUR REGEL JE MET MAUVE GORDIJNEN

Shop de nieuwe collectie mauve stoffen. Vraag een gratis sample aan voor inspiratie.

Voordelen Convair

  • Kwaliteit
  • Europese stoffen en Nederlands atelier
  • 20 jaar ervaring 
  • Snelle levering 
  • Expertise stoffering 
  • Gratis stalenmateriaal

Let op! Je dient wel eerst geregistreerd te zijn als zakelijke klant bij Convair.

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »